Să aveți cu toții o zi binecuvântată!

Anunț

Viziunea fundației este să avem un loc al nostru unde să putem avea toate aceste proiecte!!! Vă rugăm uniți-vă cu noi în rugăciune pentru ca aceasta să ia ființă. Proiectul și pământul sunt cumpărate, așteptăm ca Dumnezeu să pregatească finanțele pentru ca să începem ridicarea centrului de misiune!!!!!

FI O DIFERENȚĂ!

Un gând

Despre fondatorii Fundației Betezda

Gheorge și Maria Preda au primit chemarea în viețile lor și au început să-l slujească pe Isus chiar de pe timpul regimului comunist. Ei și- au deschis căminul pentru studii biblice și rugăciune iar dragostea lui Isus atingea inimile celor ce veneau să primească Cuvântul lui Dumnezeu. Domnul le-a purtat de grija lor cât ți celor 14 copii iar mai târziu luând sub ocrotirea lor încă doi copii orfani. În jurul anilor 1980, când România trecea printr-o criză economică și financiară, mulți dintre prieteni au căutat să emigreze către Statele Unite ale Americii. Întrebați de câțiva prieteni dacă nu intenționează și ei să emigreze, Domnul le vorbise inainte ca petru ei va „veni America in România!” cuvânt pe care nici ei atunci nu-l ințelese-se. După 9 ani, comunismul a căzut am început să lucrăm cu un misionar din America care venise și impreună am contribuit la deschiderea bisericii Nou Testamentale în Rădauți. Aici mulți misionari de pe întreg pământul au venit și așa cum Dumnezeu vestise cu mulți ani în urmă El a implinit. Am slujit ca prezbiter în biserică timp de câțiva ani după care Domnul ne-a vorbit să începem Fundația Betezda. El ne-a dat un cuvânt din Ioan capitolul 5:2 „În Ierusalim, lângă Poarta Oilor, este o scăldatoare, numită în evreiește Betezda, care are cinci pridvoare.”

Am ințeles că Dumnezeu ne-a chemat să slujim în împărația Lui și că fundația va avea 5 pridvoare. În anul 2006 Dumnezeu mi-a incredințat și lucrarea de Pastor al Bisericii Nou Testamentale și de atunci vedem cum Dumnezeu pregătește și lucrează miraculos în viețile noastre. Dorința noastră este să-l facem cunoscut pe Isus și dragostea Lui celor din jur.