Să aveți cu toții o zi binecuvântată!

Anunț

Viziunea fundației este să avem un loc al nostru unde să putem avea toate aceste proiecte!!! Vă rugăm uniți-vă cu noi în rugăciune pentru ca aceasta să ia ființă. Proiectul și pământul sunt cumpărate, așteptăm ca Dumnezeu să pregatească finanțele pentru ca să începem ridicarea centrului de misiune!!!!!

FI O DIFERENȚĂ!

Un gând

Biografia Mariei Preda

     Născută la 15 Ianuarie 1953 în comuna Brodina, fiica a    pastorului Gheorghe și Ana Ursaciuc al Bisericii      Penticostale     din comuna, a treia fiica din 7 copii, a crescut   într-o familie   temătoare de Dumnezeu care au fost printre    primele familii care au primit credința Penticostală in Bucovina.

   Chemarea familiei Ursaciuc la Pocaință

     „Între anii 1938-1939 un nou grup de locuitori ai Brodinei s-au  întors la Domnul, Ion Ursaciuc cu întreaga familie în mod   deosebit. El era fratele Mariei Patraucean, cea dintâi persoană   care a venit la credința pe acele locuri.”(p.7 – Lumina Vechilor   Cărări – Decembrie 2003) Ion și Zamfira Ursaciuc au fost  părinții  lui Gheorghe, aceștia venind la credință în urma unui   cuvânt pe care îl primise de la starețul din Putna „Pocăința este   calea adevarată, …și tu ești chemat să mergi pe ea dar te   împotrivești. Împotrivirea ta o vei plătii cu două vlăstare și în urma tot vei merge pe acest drum.” (p.7) Acest cuvânt împlinindu-se ca urmare toată famila s-a predat Domnului Isus. Pe atunci credincioșii se întâlneau în diferite case și chiar dacă au urmat ani grei din punct de vedere politic și economic, nimic nu-i impiedica să se întalnească pentru rugăciune și propavăduirea evangheliei. Din anul 1953 grupul de credincioși ajunse-se la peste 100; Aceștia au început să se întâlnească în casa lui Ion Ursaciuc iar in anii 1990 au construit o casă de rugăciune nouă și Domnul a făcut ca lucrarea lui să crească.(p.9) Gheorghe Ursaciuc, tatal Mariei a slujit ca pastor în biserica din Brodina și pentru mulți ani a contribuit la propavăduirea Cuvântului lui Dumnezeu așa cum spune în Deuteronom 4:9 din generație în generație.

     Maria, încă din copilarie a înțeles că Dumnezeu vrea ca oamenii să îi cunoască dragostea Lui, văzând zi de zi pasiunea cu care tatal ei predica și învața Cuvântul lui Dumnezeu iar Ana, mama ei ajutând cu mare dragoste pe cei în nevoi. In 1971 a acceptat cererea în căsătorie a lui Gheorghe Preda și de atunci fiind binecuvântați cu 14 copii, o fiică la câteva luni de sarcina trecând din  viață la Domnul. Mai târziu, Domnul a adăugat încă doi băieți orfani iar cu toții slujesc Domnului Isus cu bucurie.

     Chemarea în lucrarea Domnului a fost evidentă în viața Mariei, fiind folosită de Dumnezeu și în lucrarea profetică. În 1999 a primit viziunea de a deschide fundația, a urmat Școala Biblică împreună cu soțul ei și acum este Director adjunct al Fundației Umanitare Creștine Betezda și slujește împreună cu soțul ei ca pastori ai Bisericii Nou Testamentale Betezda în Rădăuți.