Să aveți cu toții o zi binecuvântată!

Anunț

Viziunea fundației este să avem un loc al nostru unde să putem avea toate aceste proiecte!!! Vă rugăm uniți-vă cu noi în rugăciune pentru ca aceasta să ia ființă. Proiectul și pământul sunt cumpărate, așteptăm ca Dumnezeu să pregatească finanțele pentru ca să începem ridicarea centrului de misiune!!!!!

FI O DIFERENȚĂ!

Un gând

Biografia Pastorului Gheorghe Preda

     Născut la 20 August 1947 în familia lui Radu și Safta Preda, fiind cel mai mare din 7 copii. Tatăl a cunoscut-o pe mama lui Gheorghe în timpul celui de-al doilea război mondial, ea refugiindu-se cu mai multe fete din Moldova în București.

Chemarea la Mântuire

     După câteva luni de la naștere, parinții lui Gheorghe s-au mutat în Straja, un sătuc din nordul României. Aici a crescut și la vârsta de douzeci și unu de ani l-a primit pe Domnului Isus în inima, în urma vindecării miraculoase a unei matușe de o boala incurabilă. În timpul acelor ani creștinii erau persecutați și chiar marginalizați, tatăl lui fiind necreștin, făcând parte din partidul care era atunci la putere, nu i-a înțeles alegerea și persecuția în viața lui a început chiar prin el fiind de multe ori bătut și descurajat să continue calea credinței. Lucrul acesta nu l-a oprit pe Gherghe din a-L urma pe Dumnezeu ci i-a întărit credința rezultat fiind după 23 de ani și tatăl lui și-a predat viata Domnului Isus.

Chemarea în Lucrarea Domnului

     La vârsta de 23 de ani s-a căsătorit cu Maria Ursaciuc, fiica pastorului din Biserica Penticostală din Brodina. Au urmat multe experiențe cu Dumnezeu personal și în viața de familie asfel crescând în credința în Domnul Isus. Slujind lui Dumnezeu pe timpul regimului comunist Gheorghe de multe ori și-a pus viața în pericol pentru mărturisirea cuvântului lui Dumnezu. Cu pasiune participa la servicii unde recita poezii și învața din Cuvântul lui Dumnezeu.

      Au fost binecuvantați cu 14 copii iar caminul lor a fost deschis pentru studii biblice, serii de rugăciune și chiar pentru ajutorarea celor nevoiași. Au văzut puterea lui Dumnezeu cum miraculos El le purta de grijă și cu cât se dăruiau Domnului El se îngrijea mai mult de ei și chiar lărgind familia lor primind încă doi copii orfani. Din anul 1992 a luat parte la deschiderea bisericii Nou Testamentale din Rădauți slujind ca prezbiter. În timpul acesta a absolvit Școala Biblică din cadrul bisericii, timp în care Dumnezeu l-a pregătit pentru lucrarea de pastorat a bisericii pe care a continuat-o din 2006 pana în prezent.

     Este cunoscut ca un om al rugăciunii, un om blând cu o compasiune deosebită pentru cei din jur. Gheorghe este Președintele Fundației Umanitare Creștine Betezda din Rădăuți și slujeste ca Pastor al Bisericii Nou Testamentale Betezda. Împreună cu soția și copii lui sunt folosiți de Dumnezeu în comunitatea din Rădăuți, împărtășind dragostea lui Isus celor din jur.