Să aveți cu toții o zi binecuvântată!

Anunț

Viziunea fundației este să avem un loc al nostru unde să putem avea toate aceste proiecte!!! Vă rugăm uniți-vă cu noi în rugăciune pentru ca aceasta să ia ființă. Proiectul și pământul sunt cumpărate, așteptăm ca Dumnezeu să pregatească finanțele pentru ca să începem ridicarea centrului de misiune!!!!!

FI O DIFERENȚĂ!

Un gând

Generația Timotei

    Este un program în care fundația ajută tinerii orfani, tineri cu nevoi sociale sau fără posiblilitatea de a-și continua studiile ajutând financiar la diferitele taxe și cheltuieli universitare. Credem că implicându-ne personal în viața acestor tineri vom ajuta ca fiecare să iși găsească destinul pentru care au fost creați, ieșind din sărăcie in viața de abundență pe care Dumnezeu o are pregatită pentru fiecare.

Mărturisirea lui Negriuc Andrei

    ”Mă numesc Negriuc Andrei Alexandru am 23 de ani și sunt din Ipotesti judeţul Suceava. Am trăit de când ma-m născut până la vârsta de 18 ani în orfelinate. Vin dintr- o familie cu 5 copii, tatal meu este în prezent închis la închisoare pentru deciziile pe care le-a luat fiind un om alcoolic, foarte impulsiv iar mama care la fel a plecat de acasă  de când eram câteva luni şi nu am mai văzut-o până       acum 2 ani după 20 de ani. . Anul 1995 a fost anul   schimbării vieţii mele şi a fost anul în care am făcut   cunoştinţă cu bucuria, pacea, fericirea, cu copilăria şi   mai presus de toate cu Isus, Salvatorul meu şi   Mântuitorul meu. De atunci am început sa învăţ mai multe de acest Isus care eu nu ştiam de el, să mă rog   cu  cuvintele mele ci nu rugăciune învăţate, am   învăţat   cum să aud vocea lui Isus cea blândă şi   plăcută   la auzire.După ani de cercetare a cuvantului   lui   Dumnezeu am ajuns să i-au o decizie pentru   Dumnezeu si la vârsta de 18 ani am luat botezul în   apă.  A fost o zi de sărbătoare şi de bucurie pentru   mine. La  orfelinatul crestin unde am trait ultima   perioada am   cunosct multi oameni care mi-au   schimbat viata mea.   Domnul mi-a vorbit printr-un   cuvânt din Ieremia 1: 5,   8 spunându-mi că El este în   controlul tuturor   lucrurilor din viaţa mea. In anul   2004 Dumnezeu m-a   îndrumat, spre familia Preda; pe atunci eram în clasa 11 în liceu, si sunt 6 ani de când nu trece o zi în care să nu mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce a făcut în viaţa mea şi încă pentru felul in care lucreaza. Mulţumesc Domnului pentru ca am terminat facultatea de asistent medical și prin sprijinul fundației si al multor oameni minunați astăzi sunt un om schimbat. Trăind în această familie temătoare de Dumnezeu văd ca este o binecuvantare să ii am ca parinți spirituali pe Gheorghe și Maria Preda.”